Recent Submissions

  • Emerging Technologies Towards Food Preservation 

    Butz, Peter; Tauscher, Bernhard (Pontificia Universidad Católica del PerúPE, 2003-06-15)
    Modern food technology deals with further developing of traditional methods e.g. high-temperature short time heating or vacuum cooking and al so with procedures, that are taken over from different industry-branches and are ...
  • Química y Farmacología de Anonna muricata Linn ("Graviola") 

    Lock, Olga; Rojas, Rosario (Pontificia Universidad Católica del PerúPE, 2003-06-15)
    No presenta resumen
  • Metodologías Activas en la Enseñanza de la Química General 

    Morales Bueno, Patricia (Pontificia Universidad Católica del PerúPE, 2003-06-15)
    No presenta resumen
  • Difusión y Adhesión de cobre en Dieléctricos Orgánicos 

    Kong Moreno, Maynard J. (Pontificia Universidad Católica del PerúPE, 2003-06-15)
    En el presente artículo se describe el comportamiento de cobre tanto dentro de un material orgánico dieléctrico como en su superficie de contacto. Tal material consiste en un polímero orgánico de baja constante dieléctrica, ...
  • Discovering Our Gifts from Nature Now and in the Future. Part II 

    Cordell, Geoffrey A. (Pontificia Universidad Católica del PerúPE, 2003-06-15)
    Traditional medicine, the use of plants, animals, and minerals for human health needs must be brought toa new scientific level of sustainable development in order to accommodate future global health care needs.