Show simple item record

dc.contributor.authorVazquez Rowe, lan
dc.contributor.authorKahhat Abedrabbo, Ramzy
dc.contributor.authorMunoz Sovero, Eizo
dc.date.accessioned2022-12-13T16:19:55Z
dc.date.available2022-12-13T16:19:55Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.isbnurn:isbn:978-9972-674-32-7
dc.identifier.otherhttps://www.youtube.com/watch?v=6vIIksB2qsQ&t=176s
dc.identifier.urihttps://repositorio.pucp.edu.pe/index/handle/123456789/188181
dc.description.abstractThe 13th International Conference on LCA of Food, which was held on October 11-14 2022, took place for the first time in the Latin America-Caribbean region, in Lima, Peru. The theme of the conference were the topics aligned to: The Role of Emerging Economies in Global Food Security. LCA Food 2022 venue's welcomed more than 250 participants through a hybrid modality, presenting 6 outstanding keynote speakers, and accepting peer-reviewed submissions in both oral and poster modality as part of 28 parallel sessions. The organizing committee was led by the research group PELCAN (Peruvian LCA and Industrial Ecology Network), part of the Department of Engineering at Pontificia Universidad Católica del Perú and assisted by the INTE - PUCP. In the following link, you can find a revisit of the conference experience on our PELCAN's youtube channel.es_ES
dc.description.abstractEste libro recoge los resultados de la 13ª Conferencia Internacional sobre el Análisis del Ciclo de Vida (ACV) de los |Alimentos (LCA Food 2022), que se llevó a cabo por primera vez en la región de América Latina-Caribe, del 11 al 14 de octubre de 2022, en Lima, Perú. El tema de la conferencia fue "El papel de las economías emergentes en la seguridad alimentaria mundial". La LCA Food 2022 dio la bienvenida a más de 250 participantes a través de una modalidad híbrida, con la participación de 6 destacados oradores principales y presentaciones revisadas por pares en modalidad oral y de póster como parte de 28 sesiones paralelas, abordando análisis y propuestas en el marco de las ciencia sobre los alimentos, el análisis de ciclo de vida, la ecología industrial y la seguridad alimentaria. El comité organizador estuvo liderado por el grupo de investigación PELCAN (Red Peruana de ACV y Ecología Industrial), perteneciente al Departamento de Ingeniería de la Pontificia Universidad Católica del Perú y asistido por el INTE - PUCP. La experiencia de la conferencia se puede ver en el canal de youtube de PELCAN.es_ES
dc.language.isoeng
dc.publisherPontificia Universidad Católica del Perú. Instituto de Ciencias de la Naturaleza, Territorio y Energías Renovables (INTE-PUCP)es_ES
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/pe/*
dc.subjectAnálisis de Ciclo de Vidaes_ES
dc.subjectLife Cycle Assessmentes_ES
dc.subjectSeguridad alimentariaes_ES
dc.subjectFood securityes_ES
dc.subjectEconomía circulares_ES
dc.subjectCircular economyes_ES
dc.subjectEcología industriales_ES
dc.subjectIndustrial ecologyes_ES
dc.titleLCA Foods 2022. 113th lnternational Conference on Life Cycle Assessment of Foodes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObject
dc.type.otherCongreso
dc.subject.ocdehttps://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.04
dc.publisher.countryPEes_ES


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

info:eu-repo/semantics/openAccess
Except where otherwise noted, this item's license is described as info:eu-repo/semantics/openAccess