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Evaluación del desperdicio de alimentos: normas y acciones para fomentar la circularidad en Perú
(Pontificia Universidad Católica del Perú, 2024-04-16)
Population growth generates a higher demand for food and, thereby the waste of larger quantities of food. The fight against this problem has been initiated in several countries through strict regulations that manage food ...
Actividades de servicio y servitización: oportunidades para una economía circular más sostenible
(Pontificia Universidad Católica del Perú, 2021-09-01)
The urgent environmental challenges that society must face in the near future call for a reconsideration of the dominant linear production and consumption model, and a shift to a more circular and sustainable economy. The ...
Transitando a la economía circular en el sector agropecuario: granjas experimentales en Guanajuato, México
(Pontificia Universidad Católica del Perú. Instituto de Ciencias de la Naturaleza, Territorio y Energías Renovables (INTE-PUCP), 2021-03-16)
El sector agropecuario a nivel mundial, y a nivel de Latinoamérica y de México en específico, es muy importante por el aumento creciente de población, y por tanto de las necesidades de alimentación, pero es uno de los ...
LCA Foods 2022. 113th lnternational Conference on Life Cycle Assessment of Food
(Pontificia Universidad Católica del Perú. Instituto de Ciencias de la Naturaleza, Territorio y Energías Renovables, 2022)
The 13th International Conference on LCA of Food, which was held on October 11-14 2022, took place for the first time in the Latin America-Caribbean region, in Lima, Peru. The theme of the conference were the topics aligned ...