• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • Search
    •   DSpace Home
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-4 of 4

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    xmlui.mirage2.item-list.thumbnail

    Síntesis y caracterización de resinas alquídicas de alto contenido de sólidos a partir del aceite de sacha inchi 

    Toledo Rodríguez de Meléndez, Claudia Mercedes (Pontificia Universidad Católica del Perú, 2020-03-19)
    Las resinas alquídicas son poliésteres insaturados de aceite modificado y su producción actual cubre más del 70% de la demanda para recubrimientos poliméricos destinados a la obtención de pinturas, adhesivos, lacas y ...
    xmlui.mirage2.item-list.thumbnail

    El ácido pícrico: un antiguo aliado de la química analítica que hoy sigue vigente 

    Vargas Mamani, Juan Jose (Pontificia Universidad Católica del Perú, 2021-06-16)
    Picric acid is a molecule that was born as a dye, made its foray as a secondary explosive and was used during World War I and II. Today, it is employed in phytochemical and biochemical identification techniques. In this ...
    xmlui.mirage2.item-list.thumbnail

    Characterization of maintenance industrial alkyd resins prepared with Plukenetia volubilis L. oil. 

    Hadzich Girola, Antonella (Pontificia Universidad Católica del Perú, 2021-08-11)
    In this doctoral thesis, alkyd resins synthesized with high unsaturation renewable plant sources and polyols with different functionalities were characterized. Alkyds are synthetic resins modified with vegetable oils, whose ...
    xmlui.mirage2.item-list.thumbnail

    Metodología para determinar la concentración de ácido carmínico por HPLC en muestras comerciales de yogur natural 

    Egúsquiza Quezada, Edith Julia (Pontificia Universidad Católica del Perú, 2020-01-23)
    El desarrollo de la industria alimentaria crece a un ritmo cada vez más rápido, lo que requiere un gran uso de colorantes a agregar a los productos alimenticios, proporcionando color y apariencia uniforme, que influyen ...

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    PoliticasVer Políticas

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    AuthorEgúsquiza Quezada, Edith Julia (1)Hadzich Girola, Antonella (1)Toledo Rodríguez de Meléndez, Claudia Mercedes (1)Vargas Mamani, Juan Jose (1)SubjectSacha inchi (2)Ácidos grasos (2)Colorantes naturales (1)Linaza (1)Palabras clave: Ácido pícrico, cocristales, melinita, TNF (1)... View MoreDate Issued2020 (2)2021 (2)Document TypeArtículo (1)Tesis de doctorado (1)Tesis de licenciatura (1)Tesis de maestría (1)

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV